Egy napos csobbanás az Adrián Non-stop

Utazás: autóbusszal (non-stop). Ellátás: nincs

Időpontok: 2018.08.03,  2018.08.17, 2018.08.24

3 nap / 0 éj

 

Program:

1. nap (péntek):

Indulás a késő esti órákban Budapestről.

2. nap (szombat):

Rövid pihenőkkel érkezés az Adria partjára, Opatijaba (avagy egykori nevén Abbázia), ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre.

3. nap (vasárnap):

Éjszakázás a buszon. Érkezés a reggeli órákban.

 

Információ:

Opatiját a horvát Monte Carloként, vagy épp az Adria Nizzájaként emlegetik. A városi strand nagy része betonozott, de található homokos és aprókavicsos strandok is. Érdemes strandcipőt hozni magunkkal. A zuhanyzó használatáért kb. 2 kunát kell fizetni.

 

Látnivalók:

Lungomare sétányLungomare sétány

Az egész adriai partszakasz egyik legszebb és leghosszabb parti sétánya a mintegy 12 kilométer hosszan húzódó út, amely séta közben rendkívül hosszan belátható. A sétány mentén épültek Opatija legszebb villái és szállodái, emellett pedig a tengerpart is lenyűgöző látványt nyújt.

 

Leány a sirállyal szobor

A Lungomare sétány mentén, a központi strand közelében felállított szobor gyakran megjelenik az Opatiját bemutató kiadványokon, mára gyakorlatilag a város jelképévé is vált.

 

Villa AngiolinaVilla Angiolina

A kiemelkedő szépségű Villa Angiolina, mely nevét az építtető rijekai kereskedő felesége után kapta, 1844-ben épült, s ez volt Abbázia első villája. Nem csak az épület belső- és külső elemei, megoldásai, díszítései kaptak különös figyelmet felépítése során, de az épülethez csodálatos szépségű park tartozik, amelynek gondozására, azóta is mindig odafigyelnek. Az épületet 2000-ben felújították, így ma az eredeti állapotában, szépségében tekinthető meg.

 

Helios és Selena szobor

Ez a szintén közkedvelt műalkotás Opatija parkjában áll. A szobor 1899-ben készült el, s korának megfelelően neobarokk stílusjegyeket hordoz, amely ez által harmóniában áll a tér és a környező épületek stílusával.

 

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló

Budaörs AGIP kút

Székesfehérvár SHELL benzinkút

Siófok Tesco parkoló

Nagykanizsa Tesco parkoló

OpatijaOpatija látképeAdria tengerpartOpatija látképe

Részvételi díj: 11 990 Ft / Fő

Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány!

Az ár tartalmazza: utazást autóbusszal, buszsofőrt, magyar nyelvű csoportkisérőt

Az ár nem tartalmazza:

  • Adminisztratív díj + Városbehajtási díj + Parkolás: 1 000 Ft / Fő
  • BBP Biztosítás: 1 130 Ft / Fő (Classic Társas)
  • Fix Ülőhely lekérésre: 2 000 Ft / Fő - Alábbiakban:
  • (Jobb oldalt: 2 - 3 - 4 - 5 sor, 1 - 2 szék)!
  • (Bal oldalt: 2 - 3 - 4 - 5 sor, 1 - 2 szék)!
  • Belépőket + Fakultatívakat

Zárt csoportok vagy elegendő létszám esetén az ebédelési lehetőséget megoldjuk.6-35 fő esetén más indulási dátumokat is tudunk biztosítani, akár hétköznapra is! Min. 38 fő!

 

Információ:

Opatiját a horvát Monte Carloként, vagy épp az Adria Nizzájaként emlegetik. A városi strand nagy része betonozott, de található homokos és aprókavicsos strandok is. Érdemes strandcipőt hozni magunkkal. A zuhanyzó használatáért kb. 2 kunát kell fizetni.

 

Érvényes baleset- poggyász-biztosítás a biztonságos utazás alapfeltétele. Kérjük, erről, akár irodánkban, akár máshol, de mindenképpen gondoskodjanak! A biztosítás hiányából eredő kellemetlenségekért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy sem az Európai Uniós kártya, sem pedig egyes bankkártyákhoz rendelt utasbiztosítás nem tartalmaz baj esetén segítségnyújtó szolgáltatást. Ennek hiánya, a bajban komoly problémát jelent. Az állami egészségügyi intézményekben általában elfogadják az Európai Uniós Kártyát, tehát a kezelésért, ellátásért valószínű, hogy nem kell fizetni, azonban hazautazás képtelensége esetére már nincs fedezet, ezért is fontos az utasbiztosítás megléte.

 

Adminisztrációs díj: 500 Ft / Fő

 

Ajánlatkérés

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szoló 1992. évi LXIII. Törvény 1.§-a szerint a jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, és azt harmadik személy részére nem adjuk ki.

A mező kitöltése kötelező *

A naptár ikon segítségével kiválaszthatja a meghírdetett utazás kezdő dátumát.

Maximum 500 karakter!


  Frissítés Captcha