Szlovénia - Energiapark - Orchidea farm

Dátumok: 2018.04.14, 2018.05.06, 2018.05.12, 2018.06.23, 2018.07.28, 2018.08.11, 2018.09.08,             2018.10.06

Utazás: autóbusszal

orchidea farmtrópusi kert szlovéniaorchidea kiállítás és vásár

Program:

Szent Vid kápolnaSzent Vid kútIndulás Budapestről a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniáig. Elsőként megtekintjük Dobronak mellett az Energia Parkot, amely gyógyhatásáról ismert.  A Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében a természetgyógyászok és radiológusok olyan földi kisugárzó pontokat fedeztek fel, ami pozitívan hat közérzetünkre, egészségünkre. Nagyon sokan itt enyhítik fájdalmaikat és egészségügyi panaszaikat, vannak, akik csodálatos módon meggyógyulnak, mások úgy érzik, nem történt semmi különös. A látogatók többsége már rövid idő elteltével érzi a bizsergést, a meleget vagy más hatást, ami bizonyítja, hogy a vibrációk különleges módon, káros hatások nélkül hatnak mindenkire, aki ezeken a pontokon tartózkodik. A teljesen egészségesek is szívesen csatlakoznak az energiapontokat látogatókhoz, meghallgatják a reménnyel teli, és egészségre vágyó beszélgetéseiket, hiszen a térség mindenkinek elég energiát biztosít. Tegyünk csak egy rövid sétát az erdőben, és eltűnik a nyugtalanság, a feszültség és a stressz, testünkből kiválnak a mérgek, eltűnnek mindazok a terhek, amelyek megkeserítik a mai kor emberének mindennapi életét.

Lendvai várUtunkat folytatva el látogatunk Közép Európa egyetlen Trópusi Kertjét és Orchideafarmját, Dobronakon. Évente több mint 1 – 1,5 millió növényt nevelnek. A több ezer m2 –es üvegházban megcsodálhatjuk a szebbnél szebb virágokat, az orchideák mellett gyönyörködhetünk a termő trópusi gyümölcsökben, húsevő virágokban, és aki szeretne, mintaboltban vásárolhat virágokat, orchideákat

A nap zárásaként megtekintjük Lendvát a szlovéniai magyarság központját. Kívülről megcsodálhatjuk a Lendvai várat, ami a törökök elleni védőbástya rendszerhez tartozott. „(A várban az állandó kiállítás a törökök ellen vívott harcok történtét mutatja be.)” majd szabadprogram keretében fakultatív est-ebéd válaszható egy folyó parti étteremben. Kiemelten ajánljuk a frissen elkészített pisztrángot, tökmagolajos salátával. Visszaindulás a délutáni időpontban, érkezés az esti órákban Budapestre.

Részvételi díj: 11 990 Ft / Fő helyett most csak

Előfoglalási Akciós Ár: 8 900 Ft / Fő (2018. 04. 04 -ig)

Előfoglalási Akciós Ár: 7 900 Ft / Fő (2017.05.06 -os dátumra)!

Az ár tartalmazza: Utazás autóbusszal, magyar nyelvű csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza: Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 1 100 Ft / Fő, belépőjegy, foglalási díj: 500 Ft / Fő, Fix ülőhely kérése: 2 000 Ft / Fő

 

Várható belépő:

Trópusi kert és Orchidea Farm kb. 5 Euro / Fő

Felszállási helyek:

  • Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló, SPAR bejárat, reggel
  • Budaörs, AGIP kút, reggel
  • M7-es autópálya, Velencei pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő, reggel
  • M7 -es autópálya, Siófok, TESCO parkoló, reggel
  • M7 -es autópálya, Keresztúr pihenőhely, 167 Km kő, reggel
  • M7 -es autópálya, Nagykanizsa, TESCO parkoló, reggel

Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

 

Adminisztrációs díj: 500 Ft / Fő

 

Fontos információ!

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy 2016. július 1-től induló utazásainkon minden Utasunknak rendelkeznie kell olyan biztosítással, amely baj esetén magyar nyelven segítséget nyújt. Az EU Kártya nem elegendő. Induláskor idegenvezetőink ellenőrzik a biztosításokat. Amennyiben nem rendelkeznek megfelelő biztosítással, idegenvezetőinknél megköthetik biztosításukat 1 100 Ft / Fő / Nap áron.

A bankkártyákhoz tartozó biztosítások szerződését is szükséges bemutatniuk az idegenvezetőink kérésére. Intézkedésünket megalapozottan, az Önök érdekeit figyelembe véve és szem előtt tartva hoztuk.

 

 

Ajánlatkérés

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szoló 1992. évi LXIII. Törvény 1.§-a szerint a jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, és azt harmadik személy részére nem adjuk ki.

A mező kitöltése kötelező *

A naptár ikon segítségével kiválaszthatja a meghírdetett utazás kezdő dátumát.

Maximum 500 karakter!


  Frissítés Captcha