Myrafalle vízesés és Baden bei Wien

Dátumok: 2018.04.21

1 nap / 0 éj Utazás: busszal

Program:

Myrafalle vízesésIndulás Budapestről a kora reggeli órákban 6 órakor. Érkezés a Myrafelle vízeséshez.  A romantikus területen kb. 20 fahíd, vezet végig a vízesések körül, miközben gyönyörködhetünk a lezúduló vízzuhatagokban.

Majd elindulunk Baden bei Weinbe. Baden a jó borok, a termálvíz és a kultúra hazája, sok a park, a kellemes kávézó, szórakozóhely, valamint Európa legnagyobb kaszinója is itt található.

Szabad program keretében megtekintjük a várost.

Majd elindulunk hazafelé, menetközben rövid időre megállunk a Shopping City Süd Bevásárló központnál, ahol lehetőség nyílik egy kis vásárlásra. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban kb. 22 órakor.

 

MYRAFALLE VÍZESÉS

A vízesés több száz méter hosszan rohan lefelé a völgyben, hatalmas sziklák között, rengeteg zúgót, vízesést alkotva. A víz fölött néhány centiméterrel haladhatunk kiépített fahíd- és lépcsőrendszeren. Aki igazán bátor, egy jó fél órás túra során megmászhatja azt a sziklatömböt, mely körül a Myra patak folyik, és ahonnan pazar látvány tárul a merész túrázó szeme elé.

 

doblhoffparkBADEN BEI WIEN

Bécstől 26 km-rel délre található. Baden a 36º C fokos termálvízéről híres. Ez a termálvíz szolgál számos gyógykezelés alapjául, mint például az iszappakolás, gyógymasszázs, kénfürdők és víz alatti gyógykezelések. Másik nevezetessége a 8 hektáros Doblhoffpark. Baden egyik legkedveltebb területe, könnyű sétára ad lehetőséget a csodálatos rózsakerten keresztül. Ez Ausztria legnagyobb rózsakertje, több mint 600 féle rózsával, több mint 30 ezer rózsafával 175 ágyon. A rózsák júniusban és októberben virágzanak.

 

 

Részvételi díj: 9 990 Ft / Fő

Az ár tartalmazza: utazást autóbusszal és a csoportkísérőt.

Az ár nem tartalmazza: a belépőjegyet kb. 6 Euro / Fő,

BBP biztosítás: (70 éves kor-ig) 660 Ft / Fő, (70 éves kor-tól) 1 100 Ft / Fő,

foglalási díj: 500,-Ft/Fő

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány!

Felszállási helyek:

  • Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló
  • Budaörs AGIP kút
  • Tatabánya M1-es mellett McDonald’s parkoló
  • Győr  M1-es mellett AGIP-kút

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!

 

Adminisztrációs díj: 500 Ft / Fő

 

Ajánlatkérés

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szoló 1992. évi LXIII. Törvény 1.§-a szerint a jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, és azt harmadik személy részére nem adjuk ki.

A mező kitöltése kötelező *

A naptár ikon segítségével kiválaszthatja a meghírdetett utazás kezdő dátumát.

Maximum 500 karakter!


  Frissítés Captcha