Pozsonyi dínópark és csokigyár

Időpontok: 2018.04.28, 2018.05.26

Utazás: busszal

pozsonyi dínópark, állatkertProgram:

Indulás reggeli órákban Budapestről, rövid pihenővel érkezünk a Kittsee csokigyárba, ahol kedvünkre vásárolhatunk a jobbnál jobb csokoládékból. A vásárlást követően tovább utazunk Pozsonyi Állatkertbe, ahol szabad program keretében körbejárhatjuk a kertet. A pozsonyi állatkert és Dínópark országos viszonylatban olyan egyedi látványossággal szolgál, ami egy csapásra rabul ejti kicsik és nagyok szívét. A 700 emlős, 200 madár és 40 csúszómászó 96 hektáros mesebeli otthonban kapott helyet. A fantasztikus Dínópark dinoszauruszok életnagyságú makettjeivel rengeteg látogatót vonz, akik betekintést nyerhetnek az őslények világába. Az életnagyságú dínók mellett a programot őslénytani játszótér és 3D mozi teszi még izgalmasabbá.

Este indulás vissza Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

Részvételi díj: 14 000 Ft / Fő

A részvételi díj tartalmazza: utazást busszal

A részvételi díj nem tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza: utazást busszal, buszsofört

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 660 Ft / Fő (Classic T.)
  • BBP biztosítás: 1 100 Ft / Fő (Classic Premium)
  • Belépők: Dinopark + Állatkert:
  • Felnőtt: kb.6 € / Fő
  • Gyermek: kb. 5 €  / Fő (3 - 15 éves korig)

Utazáshoz - Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

 

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló

Budaörs AGIP kút

Tatabánya M1-es mellett McDonald’s parkoló

Győr  M1-es mellett AGIP-kút

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!

 

kitsee csoki csárdaA Csokicsárda nem más, mint a köpcsényi Hauswirth csokoládégyár mintaboltja. Az egész épület egyetlen helységből áll, ahol kilós, félkilós, csomagolásban hatalmas halmokba rakva legkülönbözőbb csoki termékeket találunk, s mindegyikből egy-egy doboz nyitva van, hogy a vásárló megkóstolhassa, kiválassza a neki megfelelőt. Hauswirth Kittsee Csokoládégyár Ausztriában, Mosonmagyaróvártól 38 km-re, Bécs és Győr között félúton kisebb kitérővel érhető el, közel a magyar és a szlovák határhoz.  A településről szép időben nagyon jól látható a pozsonyi vár is. A csoki- manufaktúra 1949 óta működik családi vállalkozásban.dínópark pozsony

 

A Pozsonyi állatkert 96 ha-on terül el,161 állatfajnak és összesen 1.045 állatnak ad otthont. Az állatkertben értékes és ritka állatok is élnek, mint pl. hegyi bölény, fehér orrszarvú és sárga arcú bóbitás gibbon. Az állatkert egyik fő attrakciója a "Dino-Park", ami 3 hektáron terül el, s amelyben a dinoszauruszok élethűen mozognak. Továbbá van egy dino-tanösvény, egy 3D-s mozi valamint egy őslény-játszótér. Az állatkert és a Dino-Park látogatóinak további két játszótér is rendelkezésére áll

 

Adminisztrációs díj: 500 Ft / Fő

 

Fontos információ!

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy 2016. július 1-től induló utazásainkon minden Utasunknak rendelkeznie kell olyan biztosítással, amely baj esetén magyar nyelven segítséget nyújt. Az EU Kártya nem elegendő. Induláskor idegenvezetőink ellenőrzik a biztosításokat. Amennyiben nem rendelkeznek megfelelő biztosítással, idegenvezetőinknél megköthetik biztosításukat 1 100 Ft / Fő / Nap áron.

A bankkártyákhoz tartozó biztosítások szerződését is szükséges bemutatniuk az idegenvezetőink kérésére. Intézkedésünket megalapozottan, az Önök érdekeit figyelembe véve és szem előtt tartva hoztuk.

 

 

Ajánlatkérés

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szoló 1992. évi LXIII. Törvény 1.§-a szerint a jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, és azt harmadik személy részére nem adjuk ki.

A mező kitöltése kötelező *

A naptár ikon segítségével kiválaszthatja a meghírdetett utazás kezdő dátumát.

Maximum 500 karakter!


  Frissítés Captcha